Jan 8, 2011

Критично

 Човек е устроен така, че да се стреми все по нагоре, да бъде все по добър в това, което прави.Преди време се радвах на снимка с телефон, която изглеждаше що годе добре.Днес исках да направя малка галерия от зимни снимки, но се оказа, че колкото повече се вглеждам, толкова намирам недостатъци в тях.
 Затова избрах тези, символ на три от сезоните.




3 comments:

Omnia said...

Първата и втората. Третата ми идва малко... мъглива на фона на останалите ясни снимки. Може би ако беше в друга галерия, щях да гледам по друг начин на нея. Имам предвид с други сходни на нея снимки:)

Колкото до критичността, всеки има различен поглед над нещата. Случвало се е да пускам снимки, за които имам съмнения доколко стават по оцветеност и фокус, но, за моя изненада, хората ги харесват:) Случвало се е и да не ми допадат чужди снимки, но пък всички останали да са ги харесвали, така че... всеки с неговият си поглед:)

Unknown said...

Spored men purvata i vtorata sa super :) Za kritichnostta ... i az sum taka kolkoto poveche snimam i gledam drugi snimki, tolkova poveche razbiram, che oshte mnoooogo imam da ucha:) v tova e chara! Uspeh! (izvini me za latinica, no ne sum na moq comp. i nqma BG. )

Alhzar said...

U miss a smile, if a have to be honest and I know that U gonna do the lost season, we just have to wait some monts. ;)
And to be critical is a good thing, that way U can always jump yourself.

Post a Comment