Nov 15, 2010

Сън или реалност

 Понякога вървя с часове, разхождам се ,слушам музика и се наслаждавам на красотата около мен.Случвало се е до такава степен да се самозабравя, че не знам сън ли е или реалност.За съжаление, колкото и добра да е една снимка, тя не може да пресъздаде всичко това, което виждаш с очи...








7 comments:

Alhzar said...

Идея си нямам дали този коментар ще има особено значение сред останалите, които ще получиш. И дали изобщо това, което ти казах в скайп ще има значение Влад, защото ти знаеш моето мнение!
Мога да ти кажа, че всяка една от тези снимки е страхотна.. и както винаги аз виждам нещо различно във всяка една от тях. Но май това ни е чара на нас двамата, аз гледам с едното око.. ти с другото.

YMY said...

А пък аз - с Третото! :-D :-P
;-) (rofl)

YMY said...

И нямаше нужда последната да я качваш два пъти! ;-)

J said...

Грешката е поправенa, Baby ;)

Omnia said...

Уауууууу, човек да не отсъства за малко и какво развитие само! Че и писмено при това- честно, не очаквах толкова бързо да израстнеш, но отново ми доказваш колко много, много можеш- гордея се с тебе, Влади!
Много красиви снимки- не само тези, но и останалите, включително и като наситеност на нюанси, без прекалената цветност на кича. Точно премерено, много точно!

J said...

@Omnia Ееей стига, че ще ме урочасаш :)

Wild cat said...

Тези снимки ми напомниха за гората от моето детство, когато ходехме на село. Там имаше високи дъбове и още по-високи борове, храсти и прекрасни поляни....

Post a Comment