Nov 24, 2010

Настроения

 Има дни в които просто не върви, каквото и да захванеш - не става.От известно време, ме е напуснала музата и каквото и да снимам не ми харесва достатъчно, за да го покажа.Отдавна искам да събера  материал за подобен пост, но да снимаш хора, изобщо не е лесна работа...поне за мен.Все отлагах, исках да снимам повече и тогава да направя селекция, но тази вечер дойде момента.Вижте сами.
   P.S. Ще се радвам да изразите мнения.








4 comments:

YMY said...

Най си харесвам четящото момиче! ^^

nana said...

Аз още не съм избрала

Omnia said...

За последната имам известни колебания дали ми харесва, но има смисъл в нея. Първата не ми допада. Останалите обаче- особено тези, в които има тематика- като втората, като тлъстото момиченце, което купува захарен памук / още празни и излишни калории от които няма нужда и след около 15 години сериозно ще й натежат, ако не мине на диета/ в толкова розово, колкото е то лилаво, детенцето с листата, четящото момиче под дървото/ брамините едно време все под дървета са седяли впрочем/ - там, в тях откривам мисъл, послание и следователно- много харесвам:)

Anonymous said...

Споделям мнението ти. Да снимаш хора изобщо не е лесна работа. Лично аз в началото доста се притеснявах, имах чувството, че все едно ги дебна и правя нещо нередно. И не само това. Знам, че трябва да поискаш съгласието им, а поискаш ли го, цялата магия вече е отлетяла. После почнах да гледам от друга страна. От тяхната, зживявах тяхната емоции, бях с тях в момента. Мисля, че ти точно това си направил със всяка от тези снимки.Уловил си момента заедно с тях.

Post a Comment