May 24, 2011

Честит празник!

10 comments:

Alhzar said...

Трябваше да снимаш и другата част. Онази, в която абитуриентите се редят в редица пред учителите си, прегръщат се и плачат.

Не плача, но получих много прегръдки. Това е незабравимото в този празник, не някакви деца, които крещят пред микрофона и рецитират едни и същи стихчета всяка година. Тях едва ги изтрайваме пържейки се под нечовешкото слънце, чакайки да дойде нашият ред да се качим там и да закрещим "Кой има бал, ве?!"

Хаха, аз днес един абитуриент не видях. Но пък колко дребосъчета с лента "отличник" имаше :))

Честит празник!

Дам, дечицата са симпатяги за разлика от абитюрентите. Определено не си мисля, че най-великото нещо на света е завършването на ПОРЕДНИЯ випуск... :)

Alhzar said...

O дааа, има нещо толкова велико в ПОРЕДНИЯТ клас сричащи първокласници с течащи носове и повиснали полички. О, ама толкова са сладки! Направо не можеш да ги забравиш до другата година...

Alhzar said...

Плюс това, май ти си пропуснал първият клас... малко си неграмотен.

Magiosnika said...

Прекрасна снимка! :)
И Честит празник, Влади ! :)

Е малко, малко -- колко да е малко?! Радвам се, че забелязваш всичко в негативните коментари, но разбирам, че Вие, абитЮрентите сте много знаещи и можещи... останалите хора не сме минали по този път.

Unknown said...

Честит празник!
Куоз намини през моя блог, имам нещо за теб!

J said...

Малчо, моля те не се заяждай с никой.
Можеш да го правиш единствено с мен :)

Alhzar said...

Значи от всички подлизурковци, които ти целуват задника тук, ти реши да отрежеш мен, защото бях права.

Ок, имай на предвид, че губиш единственият си читател, който може да бъде обективен с теб обаче. Щото колкото повече влизам тук, толкова повече ми призлява от коментарите.

Post a Comment